2012. február 24., péntek

Elm plexi szeged .

Peterhof Serpenyő + Fedő N M Á !!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

                             PETERHOF SERPENYŐ
                           AHOL A MINŐSÉG A GARANCIA
EBBEN A SERPENYŐBE NEM FOG CSALÓDNI LEHETETLEN HOGY LE ÉGJEN BENNE AZ ÉTEL.
Zsiradék és olaj hozzáadása nélkül készíthet egészséges ételeket. Használható gázon, kerámián, elektromos- és indukciós tűzhelyen is. serpenyők energiatakarékos, hőmegtartó aljjal. Tapadásmentes felület.
Réteges szerkezet: rozsdamentes acél alj, aluminium serpenyő, erős titán borítással. A serpenyő hőmegtartó alja garantálja, hogy a serpenyő másodpercek alatt felmelegedjen egészen a pereméig. Még akkor is tartja a meleget, miután leveszi a gázról, az aluminíum belső pedig visszasugározza a serpenyőbe a hőt. Rácsos szerkezetű titán borítása biztosítja, hogy az ételek ne égjenek oda, és ne tapadjanak le. Ennek köszönhetően egyszerűen tisztán tartaható, még a szagokat és ízeket sem veszi be a serpenyő! A  serpenyő előnyei: Egészséges, vitamindús ételeket készíthet minimális energiaráfordítással, zsiradék nélkül. Energiatakarékos, hőmegtartó: garantálja, hogy a serpenyő gyorsan és egyenletesen melegedjen fel. A rozsdamentes acél  serpenyő megtartja a hőt, az aluminium belső pedig visszasugározza a serpenyőbe. Kemény titán borítás: innovatív, rácsos szerkezetének köszönhetően semmi sem tapad oda, vagy ég le, még zsiradék nélkül sem. Kiváló sütéshez, főzéshez, pároláshoz egyaránt. Tisztán tartása egyszerű: elegendő áttörölni papírtörlő kendővel, mivel a  serpenyő nem veszi be az ízeket és a szagokat. Mosogatógépben is mosható. A csúcsminőségű thermofedő a gőzszeleppel és a különleges kiképzésű széllel tökéletes lassú főzéshez, így az alapanyagok megtartják aromájukat, természetes ízüket és vitamintartalmukat. Nyele sütőbarát, rozsdamentes acélbevonata nem gyulladhat meg. Használható gázon, kerámián, elektromos- vagy indukciós tűzhelyen. 22 cm méret
                        FIZETÉSI, SZÁLLÍTÁSI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:
                                         FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:
1. Banki átutalás vagy Piros csekken  
2. Banki befizetés közvetlenül számlára (csak bemegy az Önhöz közel eső K§H Bankba és a pénztárnál befizeti a vásárlás után megkapott számlaszámra a postaköltséggel növelt összeget)Piros csekk átfutási ideje lehet 1 hét így a posta is csúszik annyival.
3. Utánvét: Sajnos Utánvétel nem küldök csomagott rósz tapasztalatok véget.
4. Személyes átvétel egyenlőre nem lehetséges de 1-2 hónapon belül az is fog változni!!!
                                 
                            SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:
1. A termék a pénz beérkezését követő 1-5 munkanapon belül postára kerül csomag, elsőbbségi, ajánlott küldeményként, bélelt borítékban. Szállítási idő ideális esetben vásárlástól számított 5. nap De csak azért írtam ilyen hosszú postázást mert el szeretném kerülni a vitákat mindenkinek bármi közbe jöhet, és ennyi idő allat biztos hogy a vevőnél a csomag. De lehet hogy már aznap postára kerül a termék!
2. A termék szállítási költsége minden esetben a vevőt terheli. A 2012-es Postai Díjszámítás alapján!
3     Kérem csak azok licitáljanak akik megérették a feltételeket.
                                               Köszönöm
 
                          GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:
         Minden termékünkre adunk garanciát. A Garancia Idő a terméktől függ!!!
                                         Örömteli liciteket kívánunk!
                                         Nézd meg a többi aukciómat!!!!! !
Figyelem: Megkérek minden vásárlót hogy csak akkor licitáljon ha megértette a feltételeket köszönöm!!!!
Figyelem: Vásárlást követöen Küldöm az emailt a Vásárlás Lebonyolításáról minden adattal.
Figyelem !
A fent leírtak és a képek a saját tulajdonomat képezik. Kifejezetten nem járulok hozzá, hogy a leírást részben vagy egészben másolja, felhasználja.. A jogtalanul, használóval  személlyel szemben jogi eljárást kezdeményezek.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-02 16:58
. Peterhof Serpenyő + Fedő N M Á !!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos