2012. február 18., szombat

Braun Flex Control 586 borotvaszita 3.990,- Ft - Jelenlegi ára: 3 990 Ft *


Az AVPLANET ELEKTRONIKAI WEBÁRUHÁZ legakciósabb
ajánlatai közül választhat a Teszvesz és a Vatera kínálatában!
Ne hagyja ki a lehetőséget! Az akciós ajánlatok csak a készlet erejéig tartanak!
Termékleírás:
Braun Flex Control 586 borotvaszita
Az aukció tárgya egy Braun márkájú, Flex Control 586 típusú borotvaszita 5000-es szériájú villanyborotvákhoz! Felhasználható a 5502, 5501, 5473, 5472, 5471, 5403 típusú borotvákhoz. Új, sohasem használt termék!
Főbb jellemzők:
- Flex Control
- Borotvaszita
Tekintse meg további akciós ajánlatainkat!
Feliratkozom az AVPLANET aukcióira!
Szállítási és fizetési módok:
A megrendelt termékeket Ön vagy azonnal raktárról vagy néhány napon belül, a megrendelését követő e-mailben vagy telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át Budapesten a XIV. kerületi telephelyünkön. Termékeinket az ország egész területén futárszolgálat szállítja házhoz. Ennek költsége kis és normál méretű termékek esetében egységesen 1. 000, - Ft, televíziók esetében 1. 500, - Ft, nagy és nehéz háztartási termékek esetében pedig 6. 000, - Ft.
Pick Pack Pontos szállítási lehetőség, kisebb, kézicsomag méretű termékek esetében
Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, esetleg szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza ezt a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.  A Pick Pack Pont-ok frekventált helyen található hírlapüzletek. Az üzletek pontos listáját ide kattintva tekintheti meg. A vásárolt termékeket az ország 84 városában lévő Pick Pack Pont bármelyikén átveheti. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), míg Inmedio boltok bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek mostantól a csomagátvétel se jelentsen gondot! A Pick Pack Pontos szállítási lehetőség költsége egységesen 990, - Ft.
Kérjük, hogy a gyors és hatékony kiszolgálás érdekében a termék leütése után részesítse előnybe az e-mailen történő megkeresést!
Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával és nálunk vásárol! Sikeres licitálást kívánunk!
AVPLANET ELEKTRONIKAI WEBÁRUHÁZ


Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2012-03-09 13:58
. Braun Flex Control 586 borotvaszita 3.990,- Ft - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Fontos